Free songs
Luc Patteet
Dokter

Luc Patteet studeerde in 1990 af aan de RU Gent  als doctor in de diergeneeskunde, optie paard . Tijdens zijn studies deed hij intensief stage bij een bevriende dierenarts met een drukke praktijk. Zijn legerdienst vervulde hij als dierenarts en was oa verantwoordelijk voor de waakhonden van de munitiedepots over heel Vlaanderen en de paarden van de Rijkswacht. Nog steeds doet de lokale politie regelmatig beroep op zijn diensten als ze een dierenarts nodig hebben bij een interventie. Na zijn legerdienst werkte hij 2 jaar voltijds in een dierenartsenpraktijk in Ternat, de huidige dierenkliniek De Morette.

Na zijn huwelijk met Ann Katrien in 1993, die ondertussen ook was afgestudeerd als dierenarts, startten zij samen een praktijk in Brasschaat, Maria-ter-Heide. Na 7 jaar was de praktijk aan uitbreiding toe en verhuisde die naar een nieuw pand aan de Bredabaan in Gooreind, Wuustwezel.

Binnen onze praktijk staat Dr. Luc Patteet garant voor meer dan 20 jaar ervaring in de geneeskunde voor paarden en grote huisdieren.

info@dapdehoogeheide.be

Ann Katrien Peluso
Dokter

Ann Katrien Peluso studeerde in 1992 af aan de RU Gent als doctor in de diergeneeskunde, optie chirurgie. Sindsdien zet zij zich met hart en ziel in voor alle huisdieren die zij onder haar hoede krijgt. Als student deed zij stage bij verschillende dierenartsen en werkte als jobstudent bij een grote farmaceutische multinational in de USA. Net afgestudeerd werkte ze enkele maanden in een grote praktijk in Vlaams Brabant, om zich na haar huwelijk met Luc te vestigen in Brasschaat. In 2000 verhuisde de praktijk naar een groter pand met een grote en veilige parking langs de drukke Bredabaan op de grens tussen Brasschaat en Gooreind, Wuustwezel.

Binnen onze praktijk staat Dr. Ann Katrien Peluso garant voor meer dan 20 jaar ervaring in de geneeskunde voor kleine huisdieren.

Om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde volgen onze dierenartsen zeer regelmatig bijscholingen, congressen en seminaries in verschillende vakgebieden.

info@dapdehoogeheide.be