Luc Patteet
Dokter

Luc Patteet studeerde in 1990 af aan de RU Gent als doctor in de diergeneeskunde, specialisatie paard. Tijdens zijn studies deed hij intensief stage bij een bevriende dierenarts met een drukke praktijk. Zijn legerdienst vervulde hij als dierenarts en was o.a. verantwoordelijk voor de waakhonden van de munitiedepots over heel Vlaanderen en de paarden van de Rijkswacht. Nog steeds doet de lokale politie regelmatig beroep op zijn diensten wanneer ze een dierenarts nodig hebben bij een interventie. Na zijn legerdienst werkte hij 2 jaar voltijds in een dierenartsenpraktijk in Ternat, de huidige dierenkliniek De Morette.

Zijn klanten kennen hem als een bekwame en gedreven paardendierenarts, zeer betrokken bij zijn patiënten en altijd bereikbaar. In zijn schaarse vrije tijd vind je Luc terug in zijn tuin, de weilanden en stallingen achter de praktijk.

Binnen onze praktijk staat Dr. Luc Patteet garant voor meer dan 30 jaar ervaring in de geneeskunde voor paarden.

info@dapdehoogeheide.be

Ann Katrien Peluso
Dokter

Ann Katrien Peluso studeerde in 1992 af aan de RU Gent als doctor in de diergeneeskunde. Sindsdien zet zij zich met hart en ziel in voor alle huisdieren die zij onder haar hoede krijgt. Als student deed zij stage bij verschillende dierenartsen en werkte bij een grote farmaceutische multinational in de USA. Net afgestudeerd werkte ze eerst in een groepspraktijk in Vlaams Brabant, om na haar huwelijk met Luc samen een praktijk op te starten.

Ann Katrien is een zeer geëngageerde dierenarts met een groot hart voor dieren en hun baasjes. Als vertrouwenspersoon begeleidt zij uw huisdier met veel enthousiasme op zijn levenspad van geboorte tot het afscheid. Naast de praktijk is Ann Katrien een toegewijde moeder en echtgenote, die graag in de keuken staat en achter de piano zit.

Luc en Ann Katrien zijn ook de trotse ouders van 2 fantastische dochters. Hoewel ze groot geworden zijn tussen de dieren, kozen zij voor een toekomst in een ander medisch vakgebied. Eveline is arts, chirurg in opleiding en Stefanie is tandarts.

Binnen onze praktijk staat Dr. Ann Katrien Peluso garant voor meer dan 27 jaar ervaring in de geneeskunde voor kleine huisdieren.

Om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde volgen onze dierenartsen zeer regelmatig bijscholingen, congressen en seminaries in verschillende vakgebieden.

info@dapdehoogeheide.be